Kako HR prakse pripomorejo k uspešnosti organizacij?

Spoštovani člani zveze,

Sekcija za nagrajevanje in motivacijo je skupaj s podjetjem Hewitt oblikovala vprašalnik, s katerim si prizadevamo razumeti, kako HR prakse pripomorejo k uspešnosti organizacij. Rezultati raziskave nam bodo omogočili vpogled v trenutno situacijo v Sloveniji in bodo izhodišče za nadaljnje aktivnosti na področju promocije ter razvoja HR stroke, na katere se bomo znotraj sekcije osredotočali. Verjamemo, da bodo tudi odlična informacija za vaše delo.

Komu je vprašalnik namenjen?

  • HR direktorjem oziroma HR vodjem
  • HR strokovnjakom
  • Direktorjem v manjših podjetjih, ki nimajo ločene HR funkcije

Kaj pridobite z izpolnjevanjem vprašalnika?

  • Poročilo raziskave in s tem koristno informacijo o vplivu HR praks v Sloveniji
  • Ideje, kako razvijati HR prakse v vaši organizaciji
  • Udeležbo na dogodku, kjer bomo predstavili izsledke raziskave

 

Vabljeni torej, da se pridružite pri sooblikovanju razvoja HR stroke!

 

Povezava do raziskave: https://www.esurveycreator.com/s/aeb171a

Prosimo vas, da si kopirate link v vaš brskalnik. Za vstop in odgovarjanje ne potrebujete gesla ali uporabniškega imena. Zaupnost in varovanje podatkov je naše prvo vodilo. Vsi podatki bodo analizirani in prikazani kot statistični agregati, zaradi česar je prepoznavnost posameznega podjetja izključena.

bdeveloper.com

bdeveloper.com

Navodila za izpolnjevanje vprašalnika:

Izpolnjevanje vprašalnika je preprosto in enostavno. Pri vnosu povezave v vaš brskalnik vas bo sama raziskava vodila od vprašanja do vprašanja in nakazovala, kaj je potrebno izpolniti. Čeprav so nastavitve takšne, da vas predhodno vprašanje spusti naprej, vas prosimo, da izpolnite vsa vprašanja, ki se nanašajo na vaše prakse. V kolikor prakse ali politike nimate, označite slednje. V vprašalniku so tudi odprta vprašanja, na katera vas prosimo, da odgovarjate čim bolj izčrpno.

V kolikor naletite na tehnične težave pri izpolnjevanju, se obrnite na sekcijo. Za vse morebitne odkrite napake se vam vnaprej opravičujemo. Če so vprašanja nejasna, nas o tem opozorite.

 

Raziskava bo aktivna do 3. decembra. Prosimo vas, da si do takrat rezervirate nekaj vašega dragocenega časa in ga namenite izpolnjevanju vprašalnika.

Vsi finančni podatki podjetja se nanašajo na zadnje zaključeno poslovno leto. Podatke o številu zaposlenih, povprečni plači itd. vzemite na dan 1.1.2015. Regres vpišite zadnji izplačani. V kolikor ste letos na novo uvedli določene prakse kot so izplačevanje bonusa, le to prosim vpišite v odprte komentarje z opombo.

Veseli bomo vaše povratne informacije o vsebini vprašalnika, saj bomo le tako v prihodnje pripravili vprašalnik, ki bo prilagojen uporabniku.

 

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vaše sodelovanje.

 

Teja Breznik Alfirev in Julijana Zimic

Sekcija za nagrajevanje in motivacijo