KONFERENCA O ZAVZETOSTI 2016: V iskanju zavzetosti skozi medgeneracijsko sodelovanje in vodenje

zavzetost

Sodelovanje zavzetih zaposlenih vseh generacij je ključno za uspešnost organizacij. Člani generacije 50+ imajo bogata znanja, izkušnje in modrosti, generacija Y pa je odprtega duha, multipraktična, drzna, želi sodelovati pri odločanju in se ne boji tehnologije.

Mlajše in starejše generacije se torej v delovnem okolju dopolnjujemo, ne izključujemo. Na letošnji 3. konferenci o zavzetosti bomo zato razpravljali o iskanju zavzetosti skozi medgeneracijsko sodelovanje in vodenje različnih generacij.

Dogodek, ki ga organizirata Slovenska kadrovska zveza (SKZ) in Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) bo potekal 22. septembra 2016 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani, ki je naš prijazni gostitelj in pokrovitelj.

O temi konference bodo z nami razmišljali zanimivi gosti. Dr. Nikolaj Mejaš (O. K. Consulting) nas bo popeljal skozi psihološki profil generacije 50+ in generacije Y ter usmeritve za uspešno medgeneracijsko sodelovanje in vodenje različnih generacij, Andrej Breznik (Mindtectonica) bo osrednjo temo povezal s konceptom sreče pri delu in doživljanjem zavzetosti na ravni posameznika ne glede na generacijo, Anisa Faganelj (Mediade) pa bo predstavila izsledke raziskave Zlata nit v povezavi z generacijami. Spoznali boste lahko tudi tri zanimive prakse s področja medgeneracijskega sodelovanja in vodenja generacij.

Ambasadorji zavzetosti se že veselimo vaše udeležbe na dogodku, ki je za člane SKZ in PRSS brezplačen.

Podrobnejši program pa vam bomo razkrili ob koncu poletja.