Leto sprememb in nove energije v DKD Ljubljana

SKZ_drustva-logo_JPG_72dpi-01

Drage članice in člani!

Leto 2016 bo za naše društvo še bolj pestro kot običajno. Čas namreč hitro teče in večini članov aktualnega vodstva Društva za kadrovsko dejavnost Ljubljana se letos po osmih letih dela izteka mandat. V zadnjih letih smo skupaj prisluhnili zanimivim domačim in tujim gostom, brali najnovejše strokovne knjige, obiskali uspešna podjetja, se povezovali s sorodnimi društvi, sodelovali pri prenovi Slovenske kadrovske zveze, se strokovno izpopolnjevali in družili. Upam, da delite moje občutke, da smo uspeli združiti koristno s prijetnim.

Sedaj pa je prišel čas, ko društvo potrebuje novo energijo za nadaljnji razvoj in rast. Zato bi vas rad povabil, da razmislite o tem, da bi tudi sami intenzivneje prispevali k razvoju društva in naše stroke v Sloveniji. Člani DKD Ljubljana lahko namreč kandidirate za člane izvršnega odbora, nadzornega odbora in disciplinske komisije. In sicer razpisujemo mesto predsednika društva in osmih članov izvršnega odbora, tri mesta za člane nadzornega odbora in tri mesta za člane disciplinske komisije DKD Ljubljana.

Vaše kandidature (CV in kratko motivacijsko pismo) pričakujemo do torka, 1. marca 2016 na elektronska naslova: robert.kase@ef.uni-lj.si in jure.porenta@gmail.com. Edini pogoj za prijavo je, da ste aktivni član društva (s plačano članarino v predhodnem ali tekočem letu).

unnamed

Vir slike: alabamaafp.org

O prihodnosti društva bomo odločali in se pogovarjali v četrtek, 17. marca 2016, ko je od 14.00 ure dalje predvidena volilna skupščina in delavnica na temo prihodnjega razvoja našega društva. O tem pomembnem dogodku vas bomo še obveščali, za zdaj pa vas le prosim, da si rezervirajte vaš čas.

Vabim vas tudi, da čim prej uredite članarino za leto 2016. Višina članarine ostaja nespremenjena: 20 EUR na osebo (10 EUR na osebo za študente in upokojence). Prav tako ohranjamo možnost koriščenja popustov na krovnem dogodku kadrovske stroke pri nas – Slovenskem kadrovskem kongresu. Za prijave do 31.3. boste člani DKD Ljubljana deležni popustov pri kotizaciji. Točna navodila glede obnovitve članarine v letu 2016 najdete ob koncu tega sporočila.

Ob tej priložnosti bi se rad za odlično sodelovanje zahvalil vsem vam, zvestim članicam in članom. Vi ste tisti, ki dnevno prenašate nova znanja in izkušnje v svoja delovna okolja in skrbite za razvoj in ugled naše stroke. Prav tako bi se rad posebej zahvalil vsem, ki ste v zadnjem obdobju prispevali svoj čas in sodelovali v organih društva. Ne samo da smo skupaj veliko naredili in dosegli, tudi pot je bila prav prijetna.

Zaželimo našemu društvu vse najboljše tudi v prihodnje in ostanimo njegovi tvorni člani. DKD LJ računa na nas.

Robert Kaše
Predsednik društva DKD LJ

 

KAKO LAHKO UREDITE ČLANSTVO V DKD LJUBLJANA?

Plačilo članarine lahko izvedete na naš transakcijski račun 03104-1000445488 (SKB d.d.), na podlagi katerega vam bomo po opravljenem plačilu izdali račun s potrdilom o plačilu.

Vabimo vas, da članarino poravnate po naslednjih navodilih:
  1. Pravne osebe prosimo, da v namenu plačila navedete ime in priimek člana, za katerega je članarina plačana, kot referenco pa uporabite vašo davčno številko.
  2. Fizične osebe prosimo, da v namenu plačila navedete vaše ime in priimek, kot referenco pa uporabite 99.

Po želji vam lahko pripravimo tudi drugačen paket (npr. ob večjem številu oseb znotraj podjetja). V tem primeru svojo željo sporočite na elektronski naslov jure.porenta@gmail.com, kjer bomo pripravili vam ustrezno ponudbo.