Srečanje Sekcije za selekcijo in izbor kadrov Slovenske kadrovske zveze – Employer Branding

Vabimo vas na Srečanje Sekcije za selekcijo in izbor kadrov Slovenske kadrovske zveze – Employer Branding, ki bo 9.2.2016 od 12.00 do 16.00 ure v poslovnih prostorih Danfoss Trata, Ljubljana – Stegne.

Rdeča nit srečanja bo Employer branding, poudarek pa na aktivnostih, ki vplivajo na to, da podjetje pritegne kadre, ki jih želi imeti. Potekala bo izmenjava izkušenj na primerih dobrih praks na področju iskanja in izbora kadrov.

Abstract word cloud for Employer Branding with related tags and terms

Vir slike: 123rf.com

V tem trenutku vas vabim, da v kolikor imate prakso na danem področju, in sicer v katerikoli fazi izbornega postopka: ustvarjanje bazena potencialnih kadrov, tehnike privabljanja kadrov z oglasi, izbira ustreznega medija, izvedba strukturiranega intervjuja, metode preverjanja kompetenc, ohranjanje interesa kandidatov do podpisa pogodbe o zaposlitvi, odličnega sodelovanja vodje in kadrovske službe v samem izbornem postopku itd. in bi bili pripravljeni prakso v obliki vodenja manjše debatne skupine podeliti tudi z ostalimi, da se s kratkim emailom oglasite na naslov petra.treven@trescon.si.

Podroben program srečanja sledi v prihodnjem tednu. Takrat vas bomo tudi prosili, da nam potrdite svojo udeležbo na srečanju.

 

To pa še ni vse!

Hkrati najavljamo še dve srečanji Sekcije za iskanje in izbor kadrov, ki bosta:
11.3.2016 na temo Psiholoških in drugih testov (Ljubljana)
17.5.2016 na temo Inovativnih pristopov pri iskanju in izboru kadrov iz prakse (izven Ljubljane)

Ne oklevajte ter se nam pridružite!

Petra Treven Bernat
Vodja Sekcije za iskanje in izbor kadrov