Srečanje Sekcije za iskanje in izbor kadrov

Spoštovani,

po daljšem poletnem odmoru sledi novo srečanje SKZ Sekcije za iskanje in izbor kadrov, in sicer 14. oktobra 2016 od 12h do 16h. Lokacija srečanja bo tudi tokrat zanimiva in sicer »MINI CITY Ljubljana« v Ljubljani, nasproti Kristalne palače v BTC.

minicityProstor sestavlja pravo mesto delodajalcev in delojemalcev, pa tudi potrošnikov. Dogajanje boste lahko opazovali v živo. Predstavlja se 26 kariernih izzivov, vsak le na nekaj kvadratnim metrih, a dovolj, da razumemo poslanstvo poklica in osnovne naloge delovnega mesta. To je navidezna poslovna in karierna resničnost, v prvi vrsti namenjena otrokom, pa tudi vsem ostalim, ki želijo na svež način razmisliti o tem, kako zaslužiti za življenje. Ker smo kadroviki srce tega, vabljeni k kreativnemu sodelovanju. Morda se vam osebno porodi ideja, kako podobno stvar zapeljati celo znotraj lastnega podjetja in pomagati ljudem pri kroženju znotraj podjetja.

PROGRAM:

12:00-13:00 Ogled in motivacijski sprehod skozi najrazličnejše poklice podjetij, ki v projektu Mini Cityja sodelujejo

13:00-14:30 Izmenjava dobrih praks – z udeleženci in predstavniki podjetij, ki sodelujejo v projektu Mini Cityja na temo iskanja in izbora ter internega kariernega napredovanja

14:30-15:55 Ker se bliža veseli December in ker je blagovna znamka delodajalca pomembna interno in eksterno sledi brainstorming in izmenjava dobrih praks s področja osmišljanja in priprave praznovanj za zaposlene, otroke zaposlenih in poslovne partnerje (če je vključena tudi kadrovska služba)

16:00 Zaključek

Posebnost srečanja:

Na srečanje lahko pripeljete svoje vrtčane oz. osnovnošolce, ki jih bodo prevzeli animatorji, vi pa boste lahko nemoteno sodelovali na našem srečanju. Prijave na dogodek sprejemamo na mail pisarna@trescon.si čim prej, najkasneje do 10. oktobra 2016.

Prisrčno vabljeni.

Petra Treven Bernat

Direktorica TRESCON d.o.o.
 in Vodja Sekcije za iskanje in izbor kadrov