Goodyear Dunlop Sava Tires praznuje v družbi najboljših delodajalcev

Img_00001047

V kranjski družbi Goodyear Sava so v mesecu marcu prejeli prestižni certifikat Top Employer Europe, in sicer že kar četrto leto zapovrstjo, ponovno pa so pridobili tudi certifikat Top Employer Slovenija. Priznanje je odraz odličnih razvojnih in kadrovskih strategij ter programov, s katerimi zaposlenim zagotavljajo izvrstne pogoje dela, razvijajo vrhunske talente ter krepijo ekipni duh, zavzetost in pripadnost.

Prejem certifikata Top Employer omogoča primerjavo z najboljšimi podjetji v Evropi in njihovimi dobrimi praksami ter hkrati razkriva, kje so priložnosti za dodatni razvoj.

logo

O certifikatu Top Employer

Certifikat Top Employer sicer že od leta 1991 podeljuje neodvisna organizacija Top Employers Institute s sedežem na Nizozemskem. Ta s strogim postopkom certificiranja presoja odličnost pogojev na delovnem mestu, ki jih organizacije nudijo svojim zaposlenim pri delu in pri njihovem strokovnem ter osebnem razvoju. Pri ocenjevanju so vključena glavna področja kadrovske politike. Na njihovi osnovi inštitut izbere nagrajena podjetja. Letos je certifikat na evropski ravni Top Employer Europe prejelo 64 evropskih podjetij, na ravni držav pa 719.

Vir: sava-tires.si