22. andragoški kolokvij – osrednje strokovno srečanje v okviru projekta Teden vseživljenjskega učenja.

Andragoški center Slovenije (ACS) in Ljudska univerza Jesenice (LUJ) vabita na 22. andragoški kolokvij – osrednje strokovno srečanje v okviru projekta Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2018. Tudi letos bo ta dogodek organiziran na lokalni ravni, in sicer vas pričakujejo 7. junija ob 9. uri v dvorani Kolpern, ki se nahaja v muzejskem kompleksu Stara Sava na Jesenicah. 

Dogodek je namenjen premisleku o pomenu in priložnostih za razvoj ključnih kompetenc starejših odraslih, zato da bodo tudi v tem življenjskem obdobju dejavni in uspešni. Tema bo v panelnih razpravah skupaj s predstavniki udeležencev – starejših odraslih pa tudi organizatorjev, izobraževalcev in svetovalcev – obdelali z več vidikov. Na dogodku bodo tudi drugi zanimivi govorci, zato se obeta strokovno bogat program. Ta bo prepreden s kulturnimi točkami, ki jih pripravljajo Jeseničani. Obljubljajo, da bo prisrčno in zabavno.

Na voljo vam je spletna stran z več informacijami, pripenjamo različico programa za tisk. Spletne prijave pa se zbirajo vse do 4. junija na povezavi: https://pro.acs.si/ak2018/prijava

 

Vabljeni!