3. Maraton pozitivne psihologije.

Organizatorki Maratona pozitivne psihologije, mag. Nastja Mulej in dr. Blanka Tacer članom društev Slovenske kadrovske zveze nudita poseben popust za udeležbo na tradicionalnem, že tretjem maratonu pozitivne psihologije, ki bo potekal v soboto, 13. oktobra, v Cankarjevem domu v Ljubljani. Za člane je cena celodnevne vstopnice 75 € (namesto 89 €), ugodnost velja za nakupe do 5. oktobra 2018.

Na maratonu pozitivne psihologije boste skupaj z uglednimi predavatelji odkrivali praktična psihološka znanja, ki jih lahko uporabljamo prav vsak dan. Ne le pri delu, temveč tudi v zasebnem življenju.

 

Program je sestavljen iz osmih etap. Poglejte celoten potek tukaj in spoznajte še ostale dogodke. To bo priložnost za krepitev duševnega zdravja vaših zaposlenih, razmislek o usklajevanju dela in družinskega življenja ter mesto za večanje kakovosti medosebnih odnosov.

9.00 Maja Golob Ne čakaj na vikend
10.30 Aljoša Bagola Kako biti v redu?
12.00 dr. Gabi Čačinovič Vogrinčič Kako najti svetlikanje v sebi in drugih
13.30 Rok Terkaj Nadihaj se Navdiha!
14.30 1 h odmora za kosilo v lastni režiji
15.30 sestri Lea Mrgole in Ana Nuša Kern Materina ljubezen – odrešitev ali prekletstvo?
17.00 Matej Lunežnik Srečni otroci ali odlični športniki?
18.30 dr. Miha Mazzini Kaj lahko pričakujemo od sebe (v najboljšem in najslabšem primeru)?
20.00 dr. Veronika Podgoršek Ljubezen na terapiji

Vstopnice so v prodaji na blagajni Cankarjevega doma ali na spletni strani Pozitivne psihologije.

Cena posameznega predavanja je 15 €, cena celodnevne vstopnice znaša 89 € (za člane društev Slovenske kadrovske zveze 75 € do 5. oktobra 2018). Podjetja na maraton navadno pošljejo svoje interne coache, izobraževalce, kadrovike, vodje in ostale zaposlene, ki jih zanima praktična psihologija.

 

Zmagajte na maratonu svojega življenja! Pridete?