Coaching: nepogrešljivo orodje vodenja!


Stalne in hitre spremembe tudi pri vodenju in razvoju sodelavcev terjajo drugačne pristope.  Tako coaching postaja vse bolj nepogrešljivo orodje vodenja in ključna kompetenca vseh, ki se v organizaciji ukvarjajo z vodenjem in razvojem sodelavcev. V mnogih organizacijah pa coaching postaja del kulture in prispeva k razvoju dialoga in učinkovitega sodelovanja na vseh nivojih.

 

Slovenska kadrovska zveza vas v sodelovanju z Inštitutom Olos vabi na strokovno srečanje

Coaching: nepogrešljivo  orodje vodenja

 ki bo potekalo 11. maja 2018 od 9.00 – 12.00 v prostorih Maxi kluba na Trgu republike 1, 1000 Ljubljana.

 

Program: 

8.40 – 9.00 Zbiranje in registracija udeležencev
9.00 – 10.30 Uvod predstavnikov organizatorjev

Coaching: nepogrešljivo  orodje vodenja  – 1. del (Saima Butt)

10.30 – 10.45 Odmor
10.45 – 12.00 Coaching: nepogrešljivo  orodje vodenja  – 2. del (Saima Butt)

Predstavitev dobre prakse podjetja Mercator d.d. in Petrol d.d.

Vprašanja odgovori

Povzetek in zaključek

*prispevek gostje Saime Butt bo potekal v angleškem jeziku

 

Gostja, Saima Butt, Master Certified Coach (MCC) in Certified Mentor Coach (CMC) iz Oxforda, nas bo popeljala skozi razmišljanja, prakse in možnosti o vrednosti, ki jo coaching lahko prinese organizaciji. Spoznali bomo kako coaching uporabiti za usklajevanje skupnih ciljev za doseganje želenih rezultatov. Z uporabo coachinga in najnovejših dognanj nevroznanosti v coachingu povabimo in odpremo prostor za vodje in sodelavce k ustvarjalnemu razmišljanju, kreativnosti in tudi prevzemanju tveganj za doseganje učinkovitih sprememb in trajnostnih rezultatov.

Razvoj internega coachinga kot del strategije razvoja sodelavcev v organizaciji,  je lahko ključen za razvoj organizacije. Pomemben del tega je tudi izbor kadra vključenega v coaching. Saima bo na podlagi večletnih izkušenj dela z različnimi organizacijami tako v zasebnem kot javnem sektorju z udeleženci delila izkušnje, kaj se je v praksi organizacij pokazalo kot učinkovito, spoznali pa bomo tudi dobro prakso podjetij Mercator d. d. in Petrol d.d. 

 

Dogodek je za vse zainteresirane BREZPLAČEN, člani ki delujejo v okviru Slovenske kadrovske zveze pa imajo prednost pri prijavi. Prijave zbiramo na tej povezav do zapolnitve mest.


Kot dodatno ugodnost imajo člani društev, ki delujejo v okviru Slovenske kadrovske zveze popust tudi na 2,5 dnevni trening, ki ga izvaja Saima Butt in bo potekal od 11. – 13. 5. 2018 v Ljubljani. Več informacij na povezavi.

 

Vljudno vabljeni!