5. Konferenca o zavzetosti na temo avtentičnosti.

Avtentičnost izvira iz nas samih. Kot takšni smo pristni, zvesti do sebe in svojih vrednot ter prepričanj. V vrtincu sodobnega življenja je naša avtentičnost ves čas na preizkušnji, tako v zasebnem kot poklicnem življenju.

 

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in Slovenska kadrovska zveza (SKZ) vabita na 5. konferenco o zavzetosti z osrednjo temo avtentičnosti. Dogodek bo 4. oktobra 2018 od 13. do 17. ure v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja (SEM), Metelkova ul. 2, Ljubljana.

 

Osrednji gostje dogodka bodo osvetlili tri ravni avtentičnosti:

  • mag. Sonja Klopčič, razvijalka sodobnega voditeljstva, bo predstavila avtentičnost vodij in vodenja;
  • Matjaž Klipšteter, direktor agencije Taktik, bo spregovoril o avtentičnosti organizacij in njihovih komunikacij;
  • Sneža Vidovič, učiteljica joge in meditacije, vodja Joga studia Sadhana, pa se bo osredotočila na avtentičnost posameznika  – kako imeti pogum, da se postaviš zase, svoje meje in vrednote.

Program:

13.00 – 13.05                      Pozdrav organizatorja: Urška Ojsteršek, PRSS predsednica sekcije za interno komuniciranje

13.05 – 13.15                       Uvod: Od zavzetosti do avtentičnosti: Marjeta Tič Vesel, Pristop

13.15 – 14.10                       Avtentičnost vodij: mag. Sonja Klopčič, razvijalka sodobnega voditeljstva

14.10 – 15.05                      Avtentičnost organizacij in njihovih komunikacij: Matjaž Klipšteter, Taktik

15.05 – 15.20                      Odmor

15.20 – 16.15                      Avtentičnost posameznika: Sneža Vidovič, Sadhana

16.15 – 16:55                       Pogovor z avtentičnimi govorci, moderira Marjeta Tič Vesel, Pristop

16.55 – 17.00                       Zaključek dogodka


Konferenca je za člane PRSS in SKZ brezplačna. Rezervirajte si datum in vaše mesto na konferenci že danes – prijavite se na povezavi.


Konferenco podpira tudi podjetje Competo. Ob tem je Laura Smrekar, direktorica komuniciranja Competo povedala: “V Competu si od samega pričetka našega delovanja prizadevamo soustvarjati boljšo prihodnost dela. Verjamemo, da lahko tako podjetja kot zaposleni naredimo bistveno več znotraj delovnega okolja in samih odnosov med zaposlenimi. Predvsem pa želimo soustvariti okolja, kjer bomo lahko vsi skupaj bolj kvalitetno delovali in živeli, v skladu s tem, kar smo – brez mask. Z velikim veseljem podpiramo konferenco o zavzetosti, z letošnjim poudarkom na avtentičnosti, saj odpira prav to tematiko in vprašanja, na katere je vredno poiskati odgovore, za vse nas, za boljši jutri.”

 

Vljudno vabljeni!