Dolenjsko belokranjski kadroviki tokrat zborovali v Krki

SKZ_drustva-logo_JPG_72dpi-09DKD Dolenjske in Bele krajine in Sekcija za ravnanje s človeškimi viri iz Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine tesno ter sinergično sodelujeta že vrsto let. Tokrat, tretjič zapored, sta združila moči in oba letna zbora opravila v podjetju Krka, d. d., Novo mesto.

logo-krkaV Krki so jim prijazno omogočili predstavitev dela društva in dela sekcije v preteklem letu ter plan dela za leto 2016. Oba zbora sta potekala učinkovito in prinesla nekaj novosti tudi pri sestavi najvišjih delovnih organov društva ter sekcije. Na zborovanju so soglasno izvolili novo predsednico društva, Martino Brec, direktorico kadrovsko splošnega sektorja podjetja TPV, d. d., Novo mesto, ki tesno spremljala in sodeluje tako pri delovanju društva kot sekcije že vrsto let. Judita Ledić, ki je svoje uspešno predsedovanje društva s tem predala v nove roke, še vedno ostaja kot članica vključena v delo obeh izvršilnih odborov. Na zborovanju članov sekcije je potrjeno, da sedaj podjetje Revoz, d. d., Novo mesto zastopa v izvršilnem odboru sekcije, namesto Judite Ledić, Anton Zvonko Kink, član uprave in direktor človeških virov Revoza.

IMG_1698Po končanju obeh zborov so prisotni z zanimanjem prisluhnili predstavitvi bogate in globalno učinkovite HRM prakse novomeškega podjetja Krka. Svoje sveže vtise so si navdušeno in v sproščenem vzdušju odmora, delili med seboj ob kavi in prigrizku. Obisk uglednega podjetja Krka so dolenjsko belokranjski kadroviki zaključili z vodenim ogledom Notola 2.

Na dogodku so bili udeleženci seznanjeni tudi s projektoma APP – Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu in Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu, ki ju je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Udeleženci so bili hkrati povabljeni tudi k sodelovanju v natečaju za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu in udeležbi Šestega strokovnega regijskega posveta v okviru projekta “Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu”, ki bo potekal 14. aprila 2016, v Hotelu Balnea, v Dolenjskih Toplicah.

 

appProjekt APP – Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu je na podlagi javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.
Logo_KampanjaProjekt »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letih 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.