HR&M KONFERENCA 2018.

Planet GV tudi letos organizira že tradicionalno HR&M konferenco, ki se bo odvila 15. novembra 2018 v Kristalni palači v Ljubljani.

HR&M konferenca je osrednji slovenski dogodek, ki izpostavlja pomembnost prepletanja in aktivnega sodelovanja najvišjega vodstva in kadrovskih strokovnjakov za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih.

Namenjena je:

  • managerjem in strokovnjakom, ki se ukvarjajo z vodenjem ljudi;
  • najvišjemu vodstvu, ki razume pomembnost sodelovanja najvišjega z HR strokovnjaki in pomembnost razumevanja HR tem;
  • strokovnjakom, ki se ukvarjajo z razvijanjem in raziskovanjem zavzetosti, organizacijske energije in zadovoljstva zaposlenih;
  • vsem, ki jih zanimajo najboljše prakse slovenskih podjetij in bi želeli izboljšati področje HRM-ja v svojem podjetju ali organizaciji;
  • predstavnikom zainteresiranih javnosti s področja zaposlovanja, HRM, vodenja in upravljanja, delovnih razmerij in sodobnih pristopov vodenja ljudi pri delu.

Prijave se sprejemajo na povezavi.


“Bodi sprememba, ki jo želiš videti znotraj lastne organizacije”

Vodje imajo ključno vlogo pri spreminjanju organizacije. Če vodja želi videti spremembe v organizaciji, se mora prvih sprememb lotiti ravno pri sebi/njem. Kot je pogosto rečeno »Be the change you want to see in your organization!«. Kdo je lahko najboljši prijatelj pri soočanju s temi izzivi v podjetju? HR strokovnjaki predstavljajo najboljšo podporo tako za vodje kot za organizacijo. Ampak kako vemo, da HR uspešno podira management sprememb? Kako lahko sinhroniziramo vlogo podpornika in sodnika?

Skupaj z Viktorjem Lenartom, direktorjem podjetja Grow Group, boste na konferenci spoznali smernice, ki pomagajo pri upravljanju povezanosti, kapacitet, digitalizacije, kulturnih aspektov, inspiracije, zavezništva, medtem ko se nahajamo v procesu uvajanja sprememb v organizacijo.


 


Vabljeni!