HR&M konferenca 2016

65bd51b282d56634d6cf39a95b29f2e6

hrm_konferenca_fb_1702_630

Slovenska kadrovska zveza vabi svoje člane k udeležbi HR&M konference (lani pod imenom BEEP), osrednjega slovenskega dogodka za HR strokovnjake in management.

23. november 2016
GH Union, Ljubljana

55

jaka_levstekOsrednji govornik bo Jaka Levstek, soustanovitelj D.Labsa, predavatelj na prestižnih univerzah v Švici in Londonu. Na HR&M konferenci bodo tudi letos bomo nagradili najboljše HRM projekte leta (lani je bil to dogodek BEEP, spremenilo se je le ime). O tem, kako jim je uspelo, se bodo z zmagovalci pogovarjali v interaktivni razpravi. Delavnica bo učila, kako v organizaciji doseči produktivno organizacijsko energijo, ekskluzivno pa bodo predstavljeni tudi rezultati nacionalne raziskave organizacijske energije, v kateri je do današnjega dne že sodelovalo več kot 2.500 zaposlenih. Slišali boste lahko tudi, kako vodijo skupaj s HR funkcijo najboljši zaposlovalci projekta Zlata nit in kakšni so trendi na področju vodenja in HR.

Poleg tega vsi udeleženci prejmejo še čisto svežo revijo HR&M, ki bo na enem mestu nudila pregled vseh letošnjih zmagovalnih praks Slovenije in opredelila trende za 2017.

436

Ugodnost za člane Slovenske kadrovske zveze.

Slovenska kadrovska zveza podpira konferenco in s tem zmagovalne formule kot uradni partner.


Naši člani lahko uveljavite 80 € oziroma skoraj 30 % popusta pri kotizaciji. Ob prijavi navedete kodo SKZHRM2016.

V kolikor pridete v dvoje (kadrovik + direktor podjetja), je druga kotizacija kar 80% nižja.

Vabljeni.

Podrobnosti o konferenci najdete tukaj.