OBISK PODJETJA ADK D. O. O.

adk

Slovenska kadrovska zveza organizira strokovno ekskurzijo za člane SKZ in ostale zainteresirane strokovnjake s kadrovskega področja v podjetje ADK d. o. o. v Hočah pri Mariboru. Podjetje ADK je eno najuspešnejših podjetij v kovinsko predelovalni industriji Slovenije. Več o samem podjetju si lahko preberete tukaj.

Ekskurzija na Štajersko bo potekala v petek18. septembra 2015. V dogovoru z vodstvom podjetja si bomo ogledali njihovo proizvodnjo ter imeli pogovor s predstavniki podjetja. Po obisku podjetja je predvideno skupno kosilo in voden ogled Maribora.

Predviden program:
09. 45 – 10. 00 – prihod v podjetje ADK d. o. o.
10. 00 – 12. 00 – ogled podjetja
12. 00 – 14. 00 – kosilo
14. 00 – 16.00  – voden ogled Maribora (odvisno od interesa)

 

Stroške prevoza in kosila udeleženci krijejo sami. Kosilo za skupine je možno predhodno organizirati v restavraciji Pri Florjanu v Mariboru (cene menijev so od 12 € do 20 €). Po končanem zbiranju prijav bomo rezervirali restavracijo, kjer bomo imeli skupno kosilo ter se prilagodili za ugodno cenovno ponudbo. Več podrobnosti o ogledu Maribora bomo posredovali po prejemu prijav.

Prijavnico na ekskurzijo najdete tukaj. Izpolnjene prijavnice pravočasno posredujte sekretarki SKZ (sekretar@skz.si), saj podjetje ADK zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti želi točne podatke udeležencev.
Za dodatna pojasnila v zvezi z dogodkom se lahko obrnete na elektronski naslov: sekretar@skz.si ali telefonsko številko 041 873 011.