Slovenski kadrovski kongres 2020

Osrednja tema letošnjega Slovenskega kadrovskega kongresa 2020 bo
Paradoksi sedanjosti, saj se na HR področju srečujemo z različnimi paradoksi in izzivi.

Na kongresu se bomo soočili z izzivi, ki jih prinašajo kar štiri generacije v delovnih okoljih, kako sprejemamo spremembe, ali jih znamo izkoristiti kot priložnosti, kako poiskati ravnovesje med razvojem tehnologij in na drugi strani ohranjanjem človeka, katere kompetence potrebujemo danes in katere bomo jutri.

Odgovore na izzive in paradokse sedanjosti bomo iskali skupaj z vrhunskimi govorci:

Aaron Marko, trener, mentor, predavatelj in coach iz podjetja Hansen Beck bo z nami spregovoril o 4 različnih generacijah v delovnih okoljih in kako do učinkovitega medgeneracijskega sodelovanja v organizacijah.

 

Dr. Nenad Filipović, predavatelj, direktor za MBA študij in izvršni direktor izobraževanj iz IEDC Poslovne šole Bled bo delil svoj pogled na krizo kot priložnost in odpornost organizacije na spremembe.

 

Dr. Tomaž Savšek, pomočnik direktorja iz podjetja TPV d.o.o. o sožitju umetne in naravne inteligemce v tovarnah prihodnosti.

 

Søren Vammen, izvršni direktor Kairos Commodities in izvršni direktor DILF (The Danish Purchasing & Logistics Forum), bivši trener danske odbojkarske lige, Danska se bo na letošnjem kongresu dotaknil tematike kompetenc in agilnosti.


Nagrajujemo HR odličnost, bodite med najboljšimi tudi vi!

Na Slovenskem kadrovskem kongresu bomo podelili priznanja za odlične dosežke na HR področju – priznanje Kadrovski manager 2020priznanja Slovenske kadrovske zveze in priznanje Kadrovski up 2020.

Predstavite vaše dosežke in se prijavite na razpise – razpisa Kadrovski manager 2020 in Kadrovski up 2020 sta odprta do 13. marca 2020!