Sofinanciranje mobilnosti članov SKZ v okviru projekta Erasmus+

Spoštovane članice in člani Slovenske kadrovske zveze,

z veseljem vas obveščamo, da je Slovenska kadrovska zveza uspešno kandidirala za sredstva mednarodnega projekta Erazmus+, ki omogoča finančno podporo za usposabljanje v tujini, v našem primeru vam, kadrovskim strokovnjakom, ki ste člani naše zveze. Da bi vam olajšali iskanje ustreznih in zanimivih priložnosti za usposabljanje v tujini, smo vam pripravili nabor koristnih spletnih naslovov po evropskih državah, kjer obstajajo nacionalne kadrovske zveze, ki so nam tudi posredovale te informacije. Glede na to, da gre za različne jezikovne skupine, bodite pozorni, v katerem jeziku se izvaja posamično izobraževanje.

1. Avstrija (HR Offering, HR Developement Programs)
2. Norveška (Norwegian School of Management OsloNHH Bergen)
3. Velika Britanija (CIPD, CIPD-dogodki, CIPD-training)
4. Romunija (HR Club)
5. Malta (FHRD)
6. Nemčija (DGFP)
7. Makedonija (M6 Educational Centre, MHRA)
8. Nizozemska (Nyenrode Business Universiteit, RSM, NCOISchouten & NelissenDe BaakAvans+)
9. Danska (DanskHR)
10. Hrvaška (Prava formula, Ramiro, Institut za menadžment, Kastrapeli, ITO, Creativa,Alter Ars, Edikon, Artis Rei, Praktikum sustavi, Svan consulting, Educamix, Best practice, Futura edukacija, Integra znanja, Avus, Adiz)

Ker nam do želenega  roka niso odgovorile vse kadrovske zveze, članice EAPM, lahko dodatna pojasnila pridobite tudi na spletni strani Evropskega združenja za kadrovski management EAPM, www.eapm.org, kjer se nahajajo kontaktni podatki vseh držav članic.

Vsem, ki se želite vključiti v ta usposabljanja, želimo uspešno iskanje. Za dodatna vprašanja vezana na EAPM in dodatne kontakte, vam je na voljo članica upravnega odbora SKZ, Vanda Pečjak na elektronskem naslovu vanda.pecjak@gmail.com ali na telefonski številki  051 397 080.

Pogoji prijave in podrobnejša pojasnila se nahajajo v razpisni dokumentaciji, priložena pa je tudi prijavnica, ki jo najkasneje do 31. 3. 2015  pošljete na naslov blanka.tacer@skupinaprimera.si.

download