Srečanje Sekcije za iskanje in izbor kadrov – Inovativni pristopi in izmenjava dobrih praks

Sekcija za selekcijo in izbor kadrov organizira dogodek na temo Inovativne prakse in trendi na področju iskanja in izbora kadrov. Srečanje bo potekalo 17. maja 2016, od 12. do 16. ure v Ljubljani. Glede na temo dogodka smo izbrali lokacijo, ki je v samem osrčju dogajanja inovativnosti in rojevanja novih idej. Z veseljem sporočamo, da bo naše srečanje v obliki izmenjave dobrih praks potekalo v ABC Pospeševalniku v BTC City-u (pod Emporiumom). Nekonvencionalno okolje, pisano, polno palet, brez miz in pisarniškega pohištva…

Več o izjemni platformi, ki je v svet lansirala kar nekaj izjemnih novoustanovljenih podjetij, obvlada svet mentorstva, poslovnih modelov, nekonvencionalnih pristopov in je »obruševalnica« inovativnih ter podjetnih kadrov, si lahko preberete na www.abc-accelerator.com.

image001

Kako bo potekal dan – ob 12. uri začnemo s predstavitvijo 2 kratkih zanimivih projektov, nato nadaljujemo v tehniki Open space (delo v majhnih skupinah) – izmenjava dobrih praks na temo inovativnosti v posameznih fazah iskanja in izbora kadrov. Glede predlogov tem smo imeli zelo skromen odziv, ker pa ste vedno navdušeni nad možnostjo izmenjave dobrih praks, smo se odločili, da uporabimo ta preizkušen format, za katerega vnaprejšnja priprava ni potrebna. Vsak naj samoiniciativno s seboj prinese tisto, kar misli, da lahko prispeva in pokaže.

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite na naslov pisarna@trescon.si.

Vabljeni!