Strokovna ekskurzija v podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine vas v sodelovanju s Sekcijo za ravnanje s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine vabi na strokovno ekskurzijo, ki se bo odvila v sredo, 16. oktobra 2019, v podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje.

 

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje je največji proizvajalec malih gospodinjskih aparatov v Evropi in eno največjih podjetij v Sloveniji. Spada med najpomembnejša podjetja v mednarodnem koncernu BSH Home appliances Group, ki na trgu nastopa s 14-imi blagovnimi znamkami, med katerimi sta najbolj poznani Bosch in Siemens. S svojimi inovativnimi aparati in vrhunskimi rešitvami si prizadevajo izboljšati kakovost življenja vseh ljudi, posebej pa se osredotočajo tudi na svoje zaposlene. Spodbujajo jih k razvoju svojega potenciala in zagotavljajo odzivno in odprto delovno okolje, ki temelji na zaupanju in vzajemnemu spoštovanju. Skrbijo za aktivno promocijo zdravja, izjemni pa so tudi pri strategiji talentov, usposabljanju in razvoju ter načrtovanju kariere in novih zaposlitev.


Program:
07.30: Odhod – zbor na parkirišču pred Qlandio (vstop je možen tudi na glavni avtobusni postaji v Trebnjem in na obračališču mestnega
avtobusa na Dolenjski cesti, Ljubljana – jug)
11.00: Predstavitev in ogled podjetja BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje
14.00: Kosilo v gostilni s stoletno tradicijo, kjer diši pristna domača hrana,
pripravljena iz pridelkov okoliških kmetov, v Hiši Lisjak – Gostilni pri mamici
15.45: Postanek pri najbolj znanih slovenskih krofih
17.30: Predviden prihod v Novo mesto

 


Prijava:
Rok za prijavo in plačilo kotizacije je do vključno 6. oktobra 2019 oziroma do zapolnitve 40-ih prostih mest. Prosimo vas, da svojo prijavo sporočite na el. naslov: m.becele@tpv.si. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 11. oktober 2019. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Kotizacija:
Kotizacija strokovne ekskurzije za člane DKD DBK in GZDBK je 10 EUR, za nečlane 40 EUR. Cena zajema udeležbo na dogodku, avtobusni prevoz, ogled podjetja in kosilo. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun DKD Dolenjske in Bele krajine pri Abanki d.d., številka SI56 0510 0801 6040 979, sklic SI00 16102019. Društvo ni davčni zavezanec, zato pri nakazilu ni potrebno prišteti DDV.

 


Vljudno vabljeni!