Trajnostno poslovanje kot temelj poslovne strategije in predstavitev sistema certificiranja Družbeno odgovorno podjetje

Družbena odgovornost je dolgoročni koristni proces, za katerega se je potrebno zavestno odločiti in voditi na način, da bo imel največji učinek na podjetje in njegovo poslovanje. S tem namenom vas vabimo na regijska srečanja, kjer vam bomo predstavili obliko tovrstne analize v okviru Certifikata Družbeno odgovorno podjetje, ki je edino tovrstno orodje v Sloveniji in prednosti, ki jih vključitev v ta sistem prinaša podjetjem, ki so se zanj odločila.

Na srečanju bomo opredelili pomen strateškega vpeljevanja trajnostnega poslovanja v podjetja, ki presega obstoječe posamezne prakse sponzorstva in donacij ter predstavlja del sistema upravljanja s tveganji za večji ugled in koristi podjetja. Predstavili bomo konkretne prakse uglednih podjetij, ki so sistemsko uvedla družbeno odgovornost v vse vidike svojega poslovanja in koristi, ki jim jih takšna strategija prinaša.


DATUMI REGIJSKIH PREDSTAVITEV:
LJUBLJANA: petek, 31.3.2017 od 13. – 14.30h (GZS Ljubljana, Dvorana F / medetaža, Dimičeva ulica 13, Ljubljana )
MARIBOR: torek, 11.4. od 13.-14.30h (ŠGZ, Sejna soba, Ulica talcev 24, Maribor)

Predavatelj:
Aleš Kranjc Kušlan, univ. dipl. sociolog in filozof 
Predavatelj je direktor in ustanovitelj Ekvilib Inštituta, vodja certificiranja Družini prijazno podjetje, soustanovitelj Mreže za družbeno odgovornost Slovenije in vodja številnih mednarodnih in slovenskih projektov na področju družbene odgovornosti in razvojnega sodelovanja.
Udeležba na dogodkih je brezplačna, prijave na info@ekvilib.org.
Organizator:
v sodelovanju z regijsko gospodarsko zbornico: