Učinkovito upravljanje z osebno energijo in učinkovito soočanje s stresom

Najnovejše raziskave kažejo, da vas stres lahko naredi pametnejše, močnejše, in bolj uspešne. Pomaga, da se bolje učite in celo poveča vaš pogum in sočutje. Način razmišljanja o stresu vas lahko naredi bolj srečne in bolj zdrave. Eden od najboljših načinov za upravljanje s stresom je, da spremenite miselno naravnanost glede stresa, ga sprejmete, ne pa se ga izogibate; saj če dobro pomislite, je neizogiben. To, da začnete gledati na stres, kot na nekaj dobrega, kot sestavni del življenja, vam lahko pomaga pri soočanju z neizogibnimi izzivi in problemi v življenju. Lahko vam pomaga bolje usmerjati in uporabiti vašo energijo in vam prepreči izgorevanje.

ss

Vabljeni na predavanje pod vodstvom Janeza Hudovernika, uni. dipl.ing., ACC, kjer boste izvedeli kako učinkovito upravljati z osebno energijo in se učinkovito soočati s stresom. Dogodek organizira Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele Krajine v sodelovanju s Sekcijo za ravnanje s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele Krajine.

 Program – Kako učinkovito upravljati z osebno energijo in se učinkovito soočati s stresom

Dogodek je za člane DKD DBK in GZDBK brezplačen. Za nečlane je cena 20 EUR. Prosimo, da svojo prijavo sporočite najkasneje do srede, 31. avgusta 2016, do 15. ure na el. naslov: a.campa@tpv.si

Se vidimo 5. septembra  2016, ob 12. uri v prostorih Adrie Mobil.

Ubijalci produktivnosti, kreativnosti in motivacije zaposlenih

Še niste člani DKD DBK? Pridružite se nam in se brezplačno udeležite dogodka. Letna članarina znaša 20 EUR. Deležni boste prijetnega druženja s strokovnjaki s kadrovskega področja, brezplačnih predavanj, izobraževanj in ekskurzij.