Woohoo akademija za managerje delovne sreče – spletna različica

Skrb za dobro počutje zaposlenih, za njihovo motiviranost in zavzetost ter za pozitivno organizacijsko kulturo je v današnjih negotovih časih še toliko bolj ključnega pomena za vsako organizacijo. Pozitivni in srečni zaposleni imamo radi svoje delo, bolje se razumemo s svojimi ekipami, smo boljši pri vodenju in osrečevanju svojih strank in zato tudi uspešnejši.

Če verjamete v to in si želite pridobiti nova znanja ter izkušnje in postati ambasador sreče pri delu v vaši organizaciji, se pridružite prvi slovenski generaciji mednarodno certificiranih CHO-jev. 

Zaradi okoliščin, v katerih smo se znašli, bomo Mednarodno certificirano Woohoo akademijo za managerje delovne sreče (Woohoo Chief Happiness Officer Academy) izvedli v on-line različici. Z izobraževanjem pričenjamo v ponedeljek, 8. junija.

Program bo udeležencem ponudil vse, kar potrebujejo, da bodo lahko sebe, svoje ekipe in organizacije uspešno popeljali na pot do več sreče pri delu in do bolj pozitivne organizacijske kulture ter ustvarili trajno pozitivno spremembo v delovnem okolju . Zaradi nepričakovanega in hitrega preskoka v neko novo realnost pa smo dodali tudi vsebine, s katerimi bomo v tej drugačni prihodnosti še bolj učinkovito gradili pozitivno delovno okolje.

Vsi, ki bodo izobraževanje uspešno zaključili, bodo prejeli mednarodno priznan certifikat za managerja delovne sreče, ki postaja eden najbolj vročih poklicev 21. stoletja.

Izobraževanje zajema preko 25 ur vsebin in strokovno mentorsko podporo vsakemu posameznemu udeležencu, kar omogoča tako pridobivanje celostnega in poglobljenega znanja kot uspešen prenos v prakso. Zaradi zagotavljanja kakovosti izobraževanja je skupina omejena na 10 udeležencev.

Mednarodno certificirano Woohoo akademijo za managerje delovne sreče organizira in vodi Paleta znanj, v sodelovanju z mednarodno mrežo strokovnjakov Woohoo Inc., ki širi koncept sreče pri delu širom sveta že več kot 15 let. Do danes jo je uspešno zaključilo več kot 200 strokovnjakov in praktikov za srečo pri delu iz celotnega sveta.

Zaradi nastale situacije za prvo generacijo ohranjamo 10% popust na šolnino.

Program in ostale informacije najdete na povezavi.