Zaključni dogodek DKD Ljubljana 2015: “Naslednja davčna reforma?”

Velja, da sta od vseh stvari na svetu gotovi le dve: smrt in davki. To drži tudi v Sloveniji. Res pa je, da so pri nas tudi davki zelo nepredvidljivi, ker se davčna zakonodaja pogosto spreminja.Tax (1)

Ker se je v zadnjih tednih ponovno govorilo o davčni reformi, smo v goste povabili dobrega poznavalca slovenskega davčnega sistema, njegovih značilnosti in posledic, prof. dr. Mitjo Čoka iz Ekonomske fakultete v Ljubljani. Skupaj z njim bomo poskušali razumeti, kaj se dogaja na področju davkov in kaj lahko na tem področju pričakujemo v prihodnosti.

Zato vas prisrčno vabimo, da se udeležite našega zaključnega dogodka v letu 2015 in sicer v torek, 15. decembra 2015 od 14:30 ure dalje v prostorih Dvorane C – Nanos na GZS, Dimičeva 13. Kot vedno velja, da imate udeleženci dogodka zagotovljeno brezplačno parkirišče v garažni hiši GZS, morate pa pri zapornici to omeniti.

Program dogodka:
14:30 – prof. dr. Mitja Čok: Naslednja davčna reforma?
Predavanje o davkih v Sloveniji s poudarkom na elementih, ki so pomembni za kadrovske delavce
15:15 – Diskusija
15.45 – Prednovoletno druženje članov s pogostitvijo

Na dogodek se lahko prijavite do petka, 11. decembra na elektronski naslov jure.porenta@gmail.com

O predavatelju:
Mitja Čok je doktoriral leta 2003 na University of Bristol (VB), na Ekonomski fakulteti predava predmete s področja javnih financ na dodiplomski in podiplomski ravni. Osrednje področje njegovega raziskovanja so mikrosimulacije. Na Ekonomski fakulteti je član Upravnega odbora, koordinator bolonjskega magistrskega programa Denar in finance ter koordinator za program dvojnih diplom z BI Oslo in Univerzo v Sieni.

Dogodek je namenjen članom DKD Ljubljana in članom ostalih regijskih društev ter je plačljiv – po obisku dogodka vam bomo zaračunali članarino 20 EUR/osebo (v primeru, da za 2015 članarine še niste uredili) ter kotizacijo 30 EUR/osebo, ki je vezana na ta dogodek. Vsi, ki ste članarino poravnali v Paketu DKD Ljubljana do 31.marca 2015, se dogodka lahko udeležite brezplačno.

 

Veselim se srečanja z vami!

Robert Kaše
predsednik DKD Ljubljana

SKZ_drustva-logo_JPG_72dpi-01