Zasavci vabijo na posvet “Zdravi zaposleni – dobri rezultati”

SKZ_drustva-logo_JPG_72dpi-05

 

 

 

 

 

 

Danes se zavedamo, da je zdravje vrednota, pogoj in potrebna sestavina posameznika, da je ta lahko uspešen, tako na poslovnem, kot osebnem področju. Ali kot družba, podjetje, posameznik, storimo dovolj za svoje zdravje? Kakšne so dobre prakse skrbi za zdravje svojih zaposlenih? Zakaj se kljub vsem vedenju in ukrepih v določenih sredinah povečuje število z dela odsotnih zaposlenih? Na področju brezposelnosti je še posebej zaskrbljujoče, da se delež tistih, ki so brez dela že daljše obdobje, povečuje.

Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja s soorganizatorji: GZS Območno zbornico Zasavje, Centrom za socialno delo Zagorje ob Savi, Zasavsko ljudsko univerzo in ostalimi sodelujočimi, vabi na brezplačen, a poučen, praktično ter pravno naravnan in nenazadnje navdihujoč triurni posvet z naslovom “Zdravi zaposleni – dobri rezultati”. Posvet bo 22. oktobra 2015 potekal med 12. in 15. uro v Zagorju. Moderirala ga bo članom naše zveze dobro znana dr. Nada Zupan. Za bogat program pa bodo poskrbeli gostujoči predavatelji: Tatjana Kovač, mag. Soniboj Knežak, Rosita Razpotnik, Igor Knez, Liljana Vidic Ristič, mag. Tadeja Nimac, Valentina Uran in Uroš Prikl.

Na posvetu predavatelji želijo prikazati na pasti, ne le zdravja posameznikov, pač pa tudi zdravja pravnih oseb in javnega zdravja. Zato ne spreglejte priložnosti, ki jo ponuja posvet v Zasavju.

Prijavnica

Vabilo na dogodek

Podrobnosti o posvetu ter možnost prijave se nahaja na povezavi.

Vljudno vabljeni!